Sponzorizat de newsflash.ro
Uite ZTE Blade A75 5G pareri si pret in Romania. Astazi va invitam cu drag sa exploram impreuna un terminal mid-range accesibil, performant si destul de bine echipat. ‘Trio-ul’ ideal ? Nu chiar, insa este pe aproape 🙂 Subiectul acestui nou articol este Blade A75 (versiune 5G), smartphone realizat de catre binecunoscutul brand chinezesc ZTE.
Acum pe inceput va precizam ca device-ul este listat pe site-ul carrefour.ro pentru pretul de 750 lei (versiune 4GB RAM/128GB, urmeaza ca telefonul sa intre in stoc). Cu aspectul de pret lamurit, punem capat segmentului introductiv cu cateva detalii (speram noi ca interesante) despre cele mai bune dotari ale device-ului.
Avem stocare foarte rapida, chipset potent, panou LCD cu refresh inalt si conectivitate bine pusa la punct. Increzatori ca toate cele mentionate ‘suna’ bine pentru voi, plonjam abrubt spre parte de prezentare dispozitiv. Tot ce ne mai ramane de facut este sa va uram o lectura cat mai placuta.
FISA TEHNICA CU CELE MAI COOL DOTARI
# Configuratie – chipset Unisoc T760 6nm, stocare 128GB tip UFS 3.1, 4GB de RAM LPDDR4X
# Display – panou LCD 6.6 inci, 1612×720 pixeli, refresh max 120Hz, format 20:9, ratie ecran/corp 86%
# Conectivitate – 5G, 4G, WiFi 802.11 ac, NFC, Bluetooth 5.2, scanner amprente (pe lateral in butonul power), USB C 2.0, Dual SIM, slot MicroSD, jack 3.5mm, GPS
ZTE Blade A75 5G pareri – CATEVA OBSERVATII
Inainte de toate, va spunem ca echipa GadgetLab a compus articol versiunii 4G de ZTE Blade A75.
Revenim la subiectul zilei. Prima data ne focusam pe motorizarea device-ului. In cazul unui telefon mid-range (full premium sau cu elemente premium), chipset-ul Unisoc T760 (de care dispune telefonul) poate fi considerat ca fiind decent, insa nimic mai mult (in jur de 420.000 puncte in benchmark-ul Antutu 9).
Insa, Blade A75 5G este un mid-range cu pret apropiat de al telefoanelor entry-level. In acest context, nivelul de performanta furnizat de Unisoc T760 este bun (spre excelent). Pe langa faptul ca procesorul Unisoc este potent, dansul o sa consume putina energie (este pe 6nm), are procesor grafic bun (Mali G57 MP4) si ofera suport pentru stocare UFS 3.1.
Chipset capabil de UFS 3.1 este o raritate in aceasta zona de pret (750 lei). Ca si fapt divers, urmatorul cel mai ieftin telefon cu UFS 3.1 (de pe online-ul romanesc) este smartphone-ul Honor 200 Smart (1000 lei).
Ne pare bine sa vedem ca ZTE a profitat de capabilitatea Unisoc T760 si a pus pe device stocare UFS 3.1 (capacitate 128GB). Excelent 🙂
Mergem mai departe si ne focusam pe ecranul device-ului. Pentru un midrange accesibil, noi consideram ca display-ul este in regula (diagonala relativ compacta 6.6 inci, refresh 120Hz, rezolutie HD+ etc).
Ca si conectivitate, observam ca device-ul este bine pus la punct (5G, NFC, scanner amprente, jack 3.5mm etc).
ALTE DOTARI INTERESANTE
# Design – spate acoperit cu sticla, profil plat
# Acumulator 5000mAh cu fast charging 18W
# Camera principala 50MP, AF,…
Sponzorizat de newsflash.ro
Citeste continuarea pe www.gadgetlab.ro