Sponzorizat de newsflash.ro
În ultima vreme am reluat legătura cu mai mulți prieteni cu care, acum ceva vreme, împărtășeam pasiunea pentru jocuri video. Din păcate, drumurile vieții, familia, copiii sau un job solicitant i-au îndepărtat, treptat, de fostul lor hobby. Astfel, în discuțiile noastre au apărut, mai mereu, întrebări despre ce jocuri noi mai sunt acum disponibile pe piață, despre platformele pe care acestea rulează, despre timpul limitat liber și cum acesta cu greu ar putea fi dedicat unui joc etc. Totuși, mereu apărea și reversul medaliei: “daca ar apărea un titlu nou din seria XYZ, preferata mea pe vremea când încă mă jucam, aș face un efort să-l încerc”.
Cu alte cuvinte, foști gameri împătimiți, nostalgici după vremurile trecute și jocurile video cu care au crescut. Astfel, mi-a venit ideea acestui articol, de a oferi un soi de mini-tutorial despre cum un nostalgic, fără prea mult timp liber și fără hardware dedicat pentru jocuri, s-ar putea bucura totuși de continuările seriilor cu care își pierdea zilele și nopțile înainte să dea piept cu “provocările vieții de adult”.
Cloud gaming
Din respect pentru timpul unei astfel de persoane, pe care trebuie să-l împartă între job, familie și cine știe ce alte obligații, este nevoie de o soluție care permite accesul imediat la aceste jocuri, fără timpi de așteptare, instalare, update-uri de sisteme de operare și unele șiruri interminabile de patch-uri. De asemenea, jocurile ar trebui să poată fi accesate de pe dispozitive pe care o astfel de persoana le are deja, precum un smartphone, o tabletă sau un laptop de lucru, fără a necesita un computer scump, cu componente dedicate de gaming, sau o consolă. Plecând de la aceste necesități am ajuns la soluția unei platforme de cloud gaming, capabile să bifeze toate punctele amintite mai sus. Iar cea mai performantă astfel de soluție disponibilă în România este…
Sponzorizat de newsflash.ro
Citeste continuarea pe www.go4games.ro