Sponzorizat de newsflash.ro
În sezonul călduros, nimic nu se compară cu o cafea răcoritoare și revigorantă, care să-ți încânte simțurile și să-ți ofere energia necesară. Brandul italian De’Longhi vine cu o inovație remarcabilă: tehnologia de extracție la rece. Descoperă arta preparării cafelei cu extracție la rece alături de espressorul manual De’Longhi La Specialista Maestro și rețeta originală De’Longhi Espresso Cool, dar și Cold Brew, rețete consacrate în sezonul estival.
Espressorul manual De’Longhi La Specialista Maestro EC 9865.M utilizează o tehnologie de ultimă generație pentru prepararea cafelei, încorporată într-un design contemporan, inspirat de espressoarele profesionale și ilustrează perfect măiestria unui barista.
Tehnologia revoluționară de extracție la rece, dezvoltată de De’Longhi, te va surprinde prin băuturi ușoare, răcoritoare și dulci, pregătite automat, în mai puțin de 5 minute, chiar la tine acasă. Extracția la rece potențează notele dulci și fructate ale cafelei, iar rețetele reci devin și mai plăcute când sunt servite cu gheață.
Savurează notele fine și aromele excepționale ale cafelei preferate
Fiecare ceașcă de cafea este o experiență unică. Cu De’Longhi poți descoperi o varietate de tipuri și specialități de cafea boabe, pregătite cu atenție și pasiune.
Bogdan Georgescu, vicecampion mondial la prăjit cafea: „Importanța cafelei de calitate este fundamentală, iar De’Longhi știe acest lucru. Astfel, în momentul preparării băuturii, boabele sunt măcinate pe loc, adaptând gradul de râșnire în funcție de fiecare tip de boabe de cafea. Acest proces asigură prospețimea și aroma intensă a cafelei tale preferate. Pentru o experiență barista autentică, De’Longhi te ghidează în arta presării corecte și uniforme a pudrei de cafea, texturarea laptelui, pentru a obține o cremă perfectă și chiar în latte art, adică transformarea cafelei tale într-o…
Sponzorizat de newsflash.ro
Citeste continuarea pe playtech.ro