Sponzorizat de newsflash.ro
Coastele pe bază de plante cu oase comestibile își vor face debutul curând în farfuriile clienților, primele produse urmând să fie disponibile la finalul lunii august în Uniunea Europeană, Marea Britanie și SUA, arată sursa citată.
Prețul nu se știe
Prețul nu a fost încă stabilit, iar compania va aduna feedback-ul clienților de la primele loturi pentru a ajusta rețeta, numele și ambalajul produsului înainte de lansarea completă.
Costul va fi mai mare decât cel al coastelor obișnuite, care sunt, în general, un produs din carne ieftin.
Producătorii de mâncare pe bază de plante continuă să inoveze, dar unele companii mari din acest sector au înregistrat o scădere a vânzărilor, deoarece inflația îi împinge pe cumpărători către carnea obișnuită, mai ieftină.
Reducerea consumului de carne tradițională în țările bogate, unde oamenii mănâncă deja mai multă carne roșie decât este sănătos, este vitală pentru a aborda criza climatică.
Emisii mari în agricultură
Emisiile de gaze cu efect de seră din agricultură sunt dominate de cele provenite de la animale, în special de la vaci, care reprezintă 15% din totalul emisiilor globale.
Plantele produc emisii mult mai mici. Reducerea consumului de carne și de produse lactate reduce poluarea și utilizarea terenurilor și a apei. Oamenii de știință afirmă că aceasta este cea mai importantă modalitate prin care oamenii pot reduce impactul lor asupra planetei.
Recomandări
PROIECTUL IMOBILIAR BĂNEASA, SUSPENDAT. Curtea de Apel a constatat că Tribunalul București dăduse dreptate dezvoltatorilor imobiliari folosind argumentele acestora „fără nicio argumentaţie logico-juridică proprie instanţei de fond”
„Provocare ideologică”
„Pentru unii, oasele din plante pot fi o provocare ideologică, dar nu ar trebui să luăm aceste lucruri prea în serios”, a declarat Vladimir Mićković, cofondator al Juicy Marbles, care are sediul în…
Sponzorizat de newsflash.ro
Citeste continuarea pe www.libertatea.ro