Sponzorizat de newsflash.ro
La lansarea din 2003, pe PS2, primul Xbox și PC, i s-a pus eticheta de joc cult, un action-adventure comparat cu jocurile japoneze, de la Nintendo, în special cu Zelda. Cu toate acestea, deși nu a rupt gura târgului ca vânzări, Beyond Good & Evil rămâne unul dintre cele mai bune jocuri din istoria Ubisoft. Iar acum este disponibil pe platformele moderne, poate fi jucat pe orice PC conteporan sau consolă cât de cât actuală. Nu i-aș zice remake, ci mai degrabă un remaster ca la carte, pentru că este același joc, cu același meniu și câteva “cosmetice” în plus, artwork-uri, plus o misiune care ne ține cu sufletul la gură în ideea că vom afla legătura narativă cu Beyond Good & Evil 2.
Un remaster de jucat
Beyond Good & Evil 20th Anniversary Edition este o remasterizare excelentă, nu are probleme, texturile și umbrele se remarcă așa cum trebuie, fiind aduse în epoca modernă. Vorbim totuși despre un joc de acum 20 de ani, aproape 21. Chiar dacă echipele de la Nintendo sunt experte în remake-uri și remasterizări, nici Ubisoft nu s-a lăsat mai prejos cu Beyond Good & Evil, mai ales că jocul vine la un preț de aproximativ 20 de euro, în condițiile în care cam tot ce se reface în ziua de astăzi are un cost premium, de la 50-60 de euro în sus.
Jade, un fotoreporter ancorat în prezent
Dacă nu ați jucat în acești 20 de ani Beyond Good & Evil, povestea e excelentă, chiar dacă nu există un background, nu are nimic în spate. Jucăm cu Jade, un fotoreporter freelancer, care se află într-un orfelinat, unde are grijă de copii. După un atac al extratereștrilor DomZ, o specie misterioasă, Jade și unchiul adoptiv Pey’j își dau seama că amenințarea este foarte serioasă și trebuie să afle motivul acestui atac misterios, dar mai ales să cunoască mai multe despre guvernul Alpha Sections, militanții care conduc planeta.
La acest capitol, de prezentare a personajelor, ei bine, atât Jade, cât și Pey’j, sunt…
Sponzorizat de newsflash.ro
Citeste continuarea pe www.go4games.ro