Sponzorizat de newsflash.ro
Am avut ocazia să testez căștile Huawei FreeBuds 6i cu suport ANC și un design, modern, trendy, ușor de folosit și pot să vă spun că vorbim de un upgrade semnificativ față de modelul FreeBuds 5i! Și în cele ce urmează vă invit să aflați de ce.
Același design
FreeBuds 6i sunt un set de căști wireless in-ear, ce beneficiază de experiența Huawei primită de la utilizatorilor generațiilor anterioare, materializată în schimbări subtile, care însă sunt importante din punct de vedere a experienței finale.
Din punct de vedere al aspectului, generația 6i e aproape identică cu cea 5i, venind cu aceiași propunere de formă de tip picătură, o carcasă ovală (ce are și funcție de baterie externă), aproape aceleași dimensiuni și suport pentru Android și iOS.
O privire atentă ne arată totuși o schimbare importantă: prezența unor fante pentru microfoane, atât în zona superioară cât și pe bateria deghizată în picioruș.
Dacă în ceea e privește carcasa e greu de identificat despre ce versiune vorbim, căștile în sine pot fi deosebite în ciuda faptului că au aproape aceiași formă și dimensiune. Huawei a păstrat ideea unor căști micuțe, ușoare și simplu de folosit – exact ceea ce caută generația tânără, dinamică, căreia i se adresează.
În cutia produsului vine un cablu USB Type-C pentru încărcare și suporți de silicon de dimensiuni S, M (care sunt puse direct pe căști), L pentru ca utilizatorul să găsească cea mai bună modalitate de prindere – ca fapt divers eu am folosit suportul L, copiii mei au apelat la cele S și s-au potrivit destul de bine.
Revenind la forma Huawei FreeBuds 6i, o cască are 31,4 mm x 21,3 mm x 23,7 mm și cântărește undeva la 5,4g, motiv pentru care sunt foarte ușor de purtat. M-am obișnuit atât de repede cu ele încât am putut chiar să și dorm cu ele când a fost cazul, fără să fiu deranjat.
Anularea activă a zgomotului
Dat fiind că FreeBuds 6i arătau aproape identic cu FreeBuds 5i a trebuit să caut ce aduc ele de fapt nou? Răspunsul stă în experiența de folosire.
O să încep cu lucrurile simple: se conectează (ca și până acum) la Android și iOS, dar pentru a putea activa și controla setările specifice e nevoie să instalați aplicația Huawei AI Life. Le-am folosit în paralel pe iOS/macOS și Android fără să îmi dau seama de vreo diferență de calitate a sunetului datorată sistemului de operare.
Există 6 tipuri de setări predefinite pentru prelucrarea sunetului din care alegeți ce vă place. Implicit am mers cu Bass boost, cea care ridică puțin nivelul bass-ului, dar atunci când am folosit căștile în apeluri Zoom am trecut și pe voices, ca să pot distinge…
Sponzorizat de newsflash.ro
Citeste continuarea pe www.mobzine.ro