Sponzorizat de newsflash.ro
Încadrat în mod formal între jocurile de noroc, jocul de poker are un statut aparte. Cei pasionați de astfel de distracție spun că norocul este doar una dintre componentele pe care se bazează jucătorii.
De fapt, pentru a câștiga la masa de poker, ai nevoie de o foarte bună strategie, alături de abilități pe care să le folosești în favoarea ta. Există o mulțime de detalii relevante, iar atitudinea combatanților poate avea un rol cheie în stabilirea verdictului final – cine câștigă și cine pierde.
Jucătorii profesioniști de poker se concentrează pe simularea unor situații reale de joc și pe modul în care relaționează cu adversarii. Este simplu să înveți regulile de joc, dar mult mai complicat este să conduci jocul și să te impui inclusiv în plan psihologic.
Nu ai nevoie neapărat de mâini foarte bune la poker, poți uneori să câștigi și când joci la cacealma, adică inducând impresia că ai cărți mult mai bune decât este cazul. Totul ține de modul în care îți controlezi emoțiile, de ceea ce transmiți celorlalți.
A utiliza o „față de poker” înseamnă să ai o abordare neutră, să nu ai reacții de niciun fel și să nu faci gesturi care să le ofere celorlalți jucători informații utile despre cărțile tale sau despre strategia aleasă de tine.
Dacă ești genul de persoană foarte deschisă și te confrunți cu dificultăți în a-ți ascunde emoțiile, cum ai putea să te comporți la fel de rece ca un computer?! Răspunsul este inclus oarecum în întrebare: utilizând un computer, adică jucând de la distanță!
Poker online – avantaje specifice
Nu este necesar să mergi într-un club de poker sau să participi la un turneu de specialitate, cu jucători față în față, pentru a te putea distra la acest joc. Tehnologia de ultimă generație îi salvează chiar și pe cei mai emotivi pasionați de poker, oferindu-le acces la platforme de specialitate. Pe internet, există platforme de online poker, unde jocul este posibil oricând. Ai parte de confortul propriei locuințe, joci din spațiul tău personal, în intimitate deplină.
Mai mult decât atât, nici măcar nu trebuie să îți privești adversarii, iar ei de asemenea nu te pot vedea. Este ca și cum ai comunica pe social media, dar rezumându-te la serviciile de mesagerie – tu controlezi ce informații transmiți! Interactivitatea este permisă, căci jucătorii de poker online pot comunica prin serviciile de chat online ale platformelor care organizează acele sesiuni. Însă jocul este mult mai relaxat, fără încărcătura puternică pe care o are un joc de poker dintr-un turneu live, la mese reale de poker.
Te poți „ascunde” astfel în spatele numelui de utilizator și, dacă ai succes, îți gestionezi faima așa cum dorești. Sistemul este ideal și pentru persoanele introvertite, ceva mai timide, care nu se simt atât de bine atunci când sunt expuse într-un joc care în mod…
Sponzorizat de newsflash.ro
Citeste continuarea pe geeki.ro